top of page

CAMERE

rings.jpg
img-20181208-wa0012.jpg

HOTELUL DE GHEAȚĂ

Pregătiți-vă pentru călătoria vieții dumneavoastră - petreceți o noapte de neuitat în celebrul Hotel de Gheață. Îți recomandăm rezervarea unei camere în cadrul cabanei pe mai multe zile, pe lângă o noapte în cadrul Hotel of Ice la începutul sau finalul sejurului, pentru a vă bucura de experiența completă. Să petreceți o noapte de gheață va fi de neuitat. Nu vă faceți griji de frig, deoarece patul dumneavoastră va fi echipat corespunzător cu saltele de înaltă calitate, blănuri fine și saci de dormit impermeabili.

  •  Vă recomandăm șederea în cadrul locației noastre datorită atmosferei deosebite și amintirilor cu care veți rămâne.

  •  În timpul zilei, între orele 10:00-17:30, Hotelul de Gheață este deschis vizitatorilor.

  •  Odată ajunși pe munte, vă recomandăm să fiți atenți la obiceiurile asociate cu igiena proprie. Dacă alegeți să faceți duș, riscați să vă pierdeți uleiurile esențiale din piele care vă vor menține temperatura optimă a corpului pe parcursul vizitei dumneavoastră.

  •  Dacă doriți să vă bucurați de aerul curat de munte, de activitățile interactive și de peisajul superb pentru o perioadă de timp îndelungată, vă recomandăm cazarea la Cabana Lacul Bâlea.

 

CABANA BÂLEA LAC

Pentru cei care doresc să viziteze Hotelul de Gheață, dar ar prefera în primul rând o cazare călduroasă, le recomandăm încântătoarea cabană de la Bâlea Lac. Situată la 50 de metri de Hotelul de Gheață, veți avea acces la tot ce are acesta de oferit, precum Ice Restaurant Bar, dar veți fi cazați într-o cameră confortabilă în cadrul cabanei pe parcursul nopții.

 

 

  •  Chiar dacă aveți deja la dispoziție o cameră securizată pentru depozitarea bagajelor în cadrul cabanei odată cazați la Hotelul de Gheață, o parte din oaspeți decide să rezerve de asemenea o cameră la Cabana Bâlea Lac pentru a avea acces mereu la o locație călduroasă și confortabilă când simt nevoia.

bottom of page